Winnona Ryder se mărită

Winnona Ryder în 1990, simpatica actriță se logodea cu Johnny Depp.

Deși cei doi n-au ajuns niciodată la altar, relația dintre Winona și Johnny a fost una specială. Relație despre care ambii vorbesc cu drag. De atunci, actrița nu s-a mai logodit niciodată.

Tocmai despre faptul că nu s-a căsătorit niciodată vorbește actrița într-un interviu recent acordat publicației ”Net-a-Porter”.

”Căsătorie? Nu știu… Prefer să nu mă căsătoresc niciodată decât să divorțez de mai mutle ori. Nu că ar fi ceva greșit să divorțezi. Însă nu m-aș putea căsători.Winnona Ryder se mărită

Atâta vreme cât o să cred că există posibilitatea unui divorț. Când părinții tăi au o relație de iubire de 45 de ani, standardele tale sunt destul de ridicate”.

A mărturisit actrița Winnona Ryder în vârstă de 44 de ani, despre ideea mariajului. Totuși, actrița a declarat că are o relație de iubire fericită. În care, încă, nu simte că ar interveni presiunea unei căsătorii.

”Sunt fericită cu cineva de ceva vreme”, a declarat Winona despre relația amoroasă cu designerul fashion Scott Mackinlay Hahn. Tot în acest interviu, Winona a vorbit și despre succesul cinematografic din anii 1990.

”Munceam mult în `90. Am simțit că e nevoia să o iau mai ușor.

Winnona Ryder se mărită

Este important să ai o viață și-n afara industriei cinematografice. Să nu te identifici numai cu ceea ce ești pe micile ecrane.”

A mai spus fosta iubită a lui Johnny Depp. Winona se va reîntoarce pe micile ecrane în serialul ”Stranger Things”, care va avea premiera pe Netflix pe 15 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.