Echipa nationala a Romaniei isi schimba sponsorul tehnic. Sportivii vor juca in echipament Joma, asemenea reprezentativelor din Kirgistan sau Bangladesh. Meciul unde vor debuta noile echipamente va fi cel cu Irlanda de Nord.

Contractul cu noul sponsor tehnic va fi oficializat miercuri, de catre Federatia Romana de Fotbal. Tricolorii vor evolua in noul echipament al sponsorului tehnic Joma incepand cu meciul de la Belfast, impotriva reprezentativei Irlandei de Nord, ce va avea loc pe 13 iunie.

Aceasta schimbare a sponsorului tehnic vine dupa 45 de ani, timp in care Adidas a fost compania ce a sprijinit nationala Romaniei.

Joma este o companie spaniola si sponsorul mai multor echipe de fotbal nationale, precum Honduras, Nicaragua, Trinidad Tobago, Kenya, Kirgistan, Uzbekistan si Bangladesh. In Europa, in afara Romaniei, numai selectionata Bulgariei colaboreaza cu Joma.

Evenimentul in care vor fi prezentate noile echipamente la avea loc la Stejarii Country Club, in Bucuresti, iar la conferinta de presa vor fi prezenti Razvan Burleanu, presedintele FRF, Alberto Lopez Gonzalez, reprezentantul Joma Sport, dar si fotbalistii echipei nationale a Romaniei.

In prima partida, Joma va pune la dispozitie jucatorilor un echipament aniversar de culoare galbena, compania sarbatorind 50 de ani de la infiintare, iar dupa acest prim meci, FRF va alege un design special pentru tricoul oficial al nationalei.

Tricolorii si-au schimbat sponsorul tehnic! 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.