Exista diverse tipuri de barbati pe care, desi suntem foarte tentate, nu este bine sa ii iubim. Sunt acei oameni toxici care ne fac numai rau, iar relatiile cu ei nu pot avea decat un viitor trist, daca exista o asemenea legatura care poate fi numita “relatie”.

Uite care sunt acele tipuri de barbati care nu te vor iubi niciodata!

1.Barbatul care te cauta o data la cateva luni: Acesta este genul de barbat care nu se poate implica, insa se trezeste din cand in cand sa te caute. Cateodata iti da un semn la cateva luni, ba chiar ani, iar tu iti dai viata peste cap. Ai o slabiciune pentru el! El stie si profita de fiecare data. Iti spune ca ii e dor de tine, ca este curios ce mai faci, dar nu te va iubi niciodata pentru ca stilul lui este de a te folosi si atat. Nu-i mai ceda si vezi-ti de viata ta, iar cand te sun refuza-l!

2.Barbatul care nu iti suporta prietenii: Barbatul suparacios este deja clasic. Nu suporta sa iti petreci timpul cu prietenii din copilarie si refuza sa iasa cu gasca ta de amici. Daca se intampla sa vina vreodata cu voi, este pentru ca este rezonabil si nu pentru ca ii face placere. Va comenta si va bombani chiar si atunci cand vreo prietena de-a ta te suna dupa ce a aflat o veste proasta sau vine in vizita pe la tine, sustinand ca prietenii tai sunt extrem de dramatici si ca nu merita timpul tau.

3.Barbatul care te face sa spui “da” mai des decat “nu”: Este acel tip de barbat carismatic pe care pur si simplu nu il poti refuza. Este inconjurat de o forta magnetica, un aer misterios, care te pune in postura de a spune da, chiar daca nu iti face placere sa faci acele lucruri. Este acel barbat care te va insela si tu nu vei avea ce sa ii faci pentru ca nu ati fost niciodata oficial impreuna, ci doar ti-a sucit mintile si ai acceptat orbeste stilul lui de viata.

4.Barbatul care se schimba cu prietenii lui: Cand sunteti impreuna, sunteti voi si tot restul lumii. Romantic, atent si tandru, mai lapte si miere, simpatic, glumet, are toate calitatile barbatului ideal. Cand iesiti cu prietenii lui, parca cineva i-a luat locul si nu il mai recunosti. E rece, distant, chiar arogant! Nu iti ofera afectiune in public, ba chiar te ignora, iar tu te simti ca un accesoriu. Daca ii reprosezi asta, spune ca exagerezi, iar expresia “sub papuc” este prima in vocabularul lui. Nu te va iubi niciodata asa cum meriti, asa ca fereste-te de el!

Cu siguranta ai intalnit unul sau chiar mai multe dintre tipurile acestea de barbati care nu te vor iubi niciodata si ai realizat mai devreme sau mai tarziu ca este fine sa stai departe de ei! Fa-ti un bine si nu te arunca orbeste intr-o relatie care nu are viitor, pentru ca aceste tipuri de barbati nu se vor schimba niciodata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.