Teo Trandafir, vedeta Kanal D, a fost operata pentru o hernie abdominala. Vedeta stia de aceasta problema, de ceva timp si singura rezolvare era operatia.

Emisiunea sa se afla in vacanta de vara, iar Teo a gasit un prilej bun pentru a se opera.

Hernia hiatala pe care o aveam de la nenumaratele interventii chirurgicale pe care le-am facut in Austria avansa cu trecerea timpului si imi era destul de dificil sa ma misc, in plus, imi provoca dureri, uneori, insuportabile, asa ca, am decis sa fac ceva in acest sens. Oricat de greu mi-a fost sa ajung iarasi la spital, si sa trec prin traumele unei operatii, mi-am luat inima in dinti si, dupa terminarea sezonului „Teo”, m-am dus direct la clinica doctorului Copaescu, ca sa rezolv situatia odata pentru totdeauna”, a declarat Teo Trandafir pentru WOWbiz.ro.

Vedeta ne spune cum a luat hotararea de a se opera. „In urma cu un an si opt luni, dupa investigatii medicale amanuntite, doctorul Copaescu a decis sa facem toate interventiile chirurgicale in etape. In prima faza, mi-am taiat stomacul, deoarece greutatea mea de atunci apasa foarte mult pe hernie, si era din ce in ce mai greu de suportat. Pe urma, a trebuit sa ma stabilizez o perioada, e adevarat destul de lunga, in anumite kilograme, pentru a putea sa mi se puna o plasa la nivelul abdomenului care sa imi sustina muschii. Iar, la inceputul lunii august, am fost programata la o interventie laparoscopica, necesara ca aerul ca sa mi se stopeze eventratia si sa trec cu brio si de aceasta problema”, a mai supsTeo.

Mi-a fost o frica incredibila, insa toata lumea de la clinica a fost extrem de amabila cu mine. M-am dus la spital intr-o zi de vineri, chiar dupa ultima mea emisiune de la KanalD, si m-am externat miercuri, cu o zi mai tarziu decat ar fi fost nevoie, dar doctorul Copaescu si echipa lui au considerat ca nu trebuie sa existe nici cea mai mica problema in ceea ce ma priveste. Mai mult, in momentul in care am ajuns pe masa de operatie, inainte de anestezie, o asistenta foarte draguta mi-a zis acum, sa va alegeti un vis frumos, o sa fie totul bine, o sa vedeti”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.