Super Bowl 2017 va bate recordurile de audiență

0
322

Super Bowl 2017 va bate recordurile de audiență

Super vedete vor susține mici recitaluri

Super Bowl 2017 este unul din cele mai mari show-uri sportive americane ce strânge audiențe record.

Este marea finală din fotbalul american dintre cele două confederații, eveniment la care aproximativ 100 milioane de spectatori se uită anual. Mari companii se bat pe secundele de publicitate dintre reprize. Acestea plătesc și milioane de dolari pentru a avea un spot difuzat. Ediția aceasta va avea loc în data de 5 februarie 2017, pe stadionul NRG Stadium din Houston, Texas.

Super Bowl 2017 va bate recordurile de audiențăTot în perioada acestui eveniment marile companii producătoare de film de la Hollywood își prezintă cele mai noi producții cinematografice, devenind deja un ritual să lanseze trailere pentru potențiale filme de box-office.

Super Bowl 2017 va bate recordurile de audiență

Mari vedete ale muzicii internaționale sunt invitate să cânte în pauze, pe bani frumoși. Cea mai mare audiență la un Super Bowl a avuto legenda muzicii pop, Michael Jackson, record neegalat nici până azi. Printre vedetele invitate anul acesta se numără și Lady Gaga. Ea se află la a doua apariției pe scena evenimentului. La cea de-a 51-a ediție Lady Gaga va urca pe scenă alături de Coldplay, Brun Mars și alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.