Monica Gabor este cunoscuta pentru gusturile extravagante si pentru faptul ca este ahtiata dupa shopping. Intelegem ca Milano este o destinatie de vis pentru fashioniste si de aici Moni isi poate achizitiona orice… Posete, palarii, posete-palarii… Dar clubul italian AC Milan nu stiam ca este pe lista ei de necesitati

Clubul italian AC Milan trece printr-o perioada dificila si, de aceea, SIlvio Berlusconi a facut primii pasi spre vinderea clubului, fiind in stranse negocieri cu mai multi investitori. Printre oamenii cu bani grei, cap de lista ca potentiali finantatori, se numara si Poe Qiu Ying Wangsuo, mai exact “Mr. Pink” al Monicai Gabor.

Potivit Gazzetta dello Sport, Berlusconi s-a intalnit cu presedintele Chinei, Xi Jinping. Acesta i-a cerut sefului de stat ajutorul, iar presedintele i-a recomandat doua companii cu care Berlusconi poate negocia vanzarea afacerilor sale. Iubitul fostei doamne Columbeanu, Mr. Pink, conduce una dintre cele doua companii chineze alese de presedintele Chinei, iar Berlusconi va demara in scurt timp negocierile pentru o eventuala investitie.

Poe Qiu Ying Wangsuo a mai avut cateva intalniri cu Berlusconi, insa italianul nu se arata interesat sa vanda intreg pachetul de actiuni al clubului. Cea de-a doua companie care ar putea achizitiona clubul AC Milan este Wanda Grup, giganta companie chineza, cea mai mare din aceasta tara, evaluata la peste 100 de miliarde de euro.

Investitorii chinezi vad in achizitionarea actiunilor AC Milan un bun mod de promovare pe continentul European.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.