Star Trek revine pe micile ecrane

0
359

Star Trek revine pe micile ecrane

Star Trek revine pe ecranele noastre, anunţă oficialii CBS.

Postul de televiziune american CBS va lansa anul viitor un nou serial Star Trek. Alături de un nou serviciu de streaming propriu. Acesta nu va putea fi accesat din afara Statelor Unite. Însă fanii Star Trek din restul lumii nu au motive de îngrijorare, întrucât vor putea urmări serialul pe Netflix.

Star Trek revine pe micile ecrane

CBS a anunţat că toate episoadele din noul Star Trek vor fi disponibile pe celebrul serviciu de streaming la scurt timp după difuzarea iniţială, anunţă Go4it.

Netflix se angajează să publice fiecare episod nou din cea mai nouă serie Star Trek la 24 de ore după ce apare pe serviciul de streaming CBS All Access. CBS urmăreşte strategia HBO.Astefel oferind episodul simultan cu difuzarea de la televizor. Utilizatorii de Netflix vor avea acces la noile episoade la doar 24 de ore distanţă.

Star Trek revine pe micile ecrane

Conform înţelegerii dintre CBS şi Netflix, episoadele vor fi disponibile în 188 de ţări din toată lumea. Toate filmele şi toate episoadele din seriile mai vechi vor fi diponibile pe serviciul de streaming înainte de finalul lui 2016. Alte seriale din acest univers şi câteva dintre filme sunt disponibile deja pentru streaming în România. Este aproape sigur că şi noile episoade vor putea fi urmărite de la noi din ţară.

Nu este clar însă dacă între cele 188 de ţări în care serialulva fi disponibil pe Netflix sunt incluse şi Statele Unite şi Canada, care au acces la CBS All Streaming. Filmările încep în luna septembrie în Toronto, iar lansarea serialului este programată pentru luna ianuarie a anului următor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.