Sofia Vergara este una dintre cele mai indragite actrite de comedie de la Hollywood. Vedeta de origine columbiana a primit o stea pe Walk of Fame / Bulevardul Celebritatilor, in cadrul unei ceremonii care a avut loc joi in Los Angeles.

Aceasta stea dedicata actritei columbiene, iubita vedeta a serialului “Modern Family / O familie moderna”, este cea de-a 2.551-a inscrisa pe Hollywood Walk of Fame.

Frumoasa Sofia Vergara a venit insotita de actorul Joe Manganiello la ceremonia de dezvelire a stelei. Vergara si Manganiello (“Magic Mike”, “True Blood”) formeaza un cuplu foarte mediatiza peste Ocean, iar anul trecut, de Craciun, s-au si logodit.

Actrita se pregateste de o revnire spectaculoasa pe merile ecrane, ea putand fi vazuta in curand in comedia “Hot Pursuit”. Sofia Vergara joaca alaturi de actrita Reese Witherspoon in aceasta pelicula hilara, pe care o vom putea vedea in cinematografe incepand de ieri, 8 mai.

Actrita americana de origine columbiana, Sofia Vergara, are un fiua in varsta de 22 de ani, Manolo. E a fost casatorita cu Joe Gonzalez in perioada anilor 1991-1993. Vedeta a devenit celebra la nivel mondial datorita rolului Gloria Delgado din serialul de comedie “Modern Family / O familie moderna”.

Sofia Vergara este in prezent actrita de televiziune cel mai bine platita din lume, potrivit revistei Forbes.

Sofia Vergara Honored On The Hollywood Walk Of Fame

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.