Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Josep Guardiola, isi va incheia conturile cu clubul sportiv de top, la finalul acestui sezon.

Antrenorul spaniol in varsta de 44 de ani este cap de lista pentru preluarea altei echipe de aur, Manchester City.

Presa din Germania vehiculeaza ca bavarezii pregatesc o schimbare socanta pentru echipa, o adevarata bonba pentru Bayern. Jurgen Klopp, in vartsa de 47 de ani, este antrenorul favorit pentru preluarea Bayern in sezonul urmator.

In cazul in care mutarea tehnicianului se va perfecta, aceasta va fi cea de-a treia lovitura pe care Bayern Munchen o va da rivalilor de la Borussia Dortmund, dupa ce i-a “furat” vedetele Mario Gotze (22 ani) si Robert Lewandowski (26 de ani).

Daca Jurgen Klopp nu va veni la echipe de pe Allianz Arena, Bayern are o alta varianta. Lucciene Favre, in varsta de 57 de ani, este al doilea candidat la postul de pe banca bavarezilor. In prezent, acesta antreneaza Borussia Monchengladbach.

Se pare ca faimosul spaniol Pep Guardiola, actualul tehnician al Bayern Munchen, a ajuns la un numitor comun pentru pregatirea Manchester City in sezonul 2015-2016, potrivit beIN Sports, informatii facute publice pe contul de Twitter in limba araba al retelei.

Pep Guardiola se afla pe banca formatiei Bayern Munchen inca din anul 2013, insa nu s-a simtit niciodata dorit de echipa, asa ca plecarea sa nu va fi o mare pierdere din punctul de vedere al antrenorului.

La conducerea pregatirii tehnice a echipei Manchester City se afla antrenorul Pellegrini, tot din anul 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.