Domnul Tabloidescu revine… cu o știre șoc din lumea celebră a maneliștilor.

Știrea asta, de șoc, circulă prin lumea artiștilor maneliști de ceva vreme, și Domnul Tabloidescu, băgăreț cum e el, a dat fuguța să afle dacă este adevărată. Dacă până acum a avut agenda plină de concerte și de tot felul de evenimente, se pare că celebrul Florin Salam a decis să se retragă pentru o perioadă de timp din vâltoarea asta nebună a evenimentelor de gen. Locația aleasă ar fi un centru de tratament și odihnă din munții Alpi. Zvonul continuă și Domnul Tabloidescu a auzit că manelistul nu ar mai revenii pe scenă, în concerte, până anul viitor.
Domnul Tabloidescu zice: fără număr, fără număr, cu Toto Cutugno!Această decizie a artistlui a bulversat pe toată lumea, mai ales că, nu de mult, Florin Salam a devenit și tătic, și toată lumea se aștepta ca retragerea, dacă era să fie, să fie pentru a sta cu fetița și cu mama acesteia.
ȘOC! Vedetă din lumea manelelor se ascunde până la anu!Decizia șoc vine în urma faptului că artistul a acumulat un grad mare de oboseală din perioada verii, perioadă în care a avut foarte multe apariții artistice, iar un alt motiv ar fi presiunea din lumea interlopă, presiuni influențate de câștigurile, considerabile, din ultima perioadă, ale artistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.