Tenismena Simona Halep a inceput sa isi concedieze colaboratorii, iar printre primii care au fost disponibilizati se afla un membru al staff-ului sau care detine un nume greu in lumea internationala a sportului. Cine urmeaza, antrenorul?

Sportiva de origine romana, in varsta de 23 de ani, locul 2 WTA, a inceput sa ia masuri radicale dupa eliminarea sa extrem de rapida de la Madrid Open. Aceasta a iesit inca din prima masa a turneului Premier Mandatory, dupa ce a pierdut in fata unei tenismene de origine franceza.

Astfel, jucatoarea din Constanta a inceput sa isi faca ordine in staff si sa isi puna pe liber colaboratorii.

Prima persoana care a parasit echipa campioanei Simona Halep este chiar kinetoterapeutul portughez Carlos Miguel Sales, in varsta de 28 de ani. Acesta va fi inlocuit de romanul Andrei Cristofor (24 de ani), angajat al clinicii di Capitala, Kinetic Sport & Medicine. Tanarul a mai fost cooptat de Halep si anul trecut si se pare ca aceasta a fost multumita si a apelat din nou la expertiza lui.

Alaturi de romanul Andrei Cristofor, Simona Halep a ajuns in finala turneului de Grand Slam, Roland Garros. In trecut, barbatul a lucrat in lumea fotbalului, la echipa FC Chitila, iar prina mana sa a trecut si vedeta Rapidului, Daniel Niculae. Cristofor este fan declarat al echipei din Giulesti, iar Simona Halep este fana a Stelei.

Cine este urmatorul membru al staff-ului care va fi disponibilizat? Sa fie Ionita?

Se pare ca nici antrenorul Victor Ionita, in varsta de 31 de ani, nu poate sta prea linistit in aceasta perioada. Tehnicianul si Simona Halep par sa nu se mai coordoneze la fel de bine ca in trecut, avand in vedere ca la ultimele doua confruntari Halepeno l-a ignorat total. Intr-unul din meciuri Simona Halep chiar i-a reprosat ca sta degeaba, iar presa l-a citat pe antrenor laudand adversarele Simonei si nu dandu-i sfaturi jucatoare sale, fapt ce s-a vazut si in performanta romancei.

La turneul de la Stuttgart, unde Simona s-a confruntat cu Wozniacki in semifinala, jucatoarea nu s-a consultat deloc cu Ionita, pe parcursul celor trei lungi ore de joc. Sportiva a pierdut calificarea in finala si, mai mult a inceput sa acuze dureri musculare.

Mai mult de atat, la turneul de la Madrid, Simona Halep a acceptat indicatii de la australianul Daren Cahill, un reprezentant al companiei care ii pune la dipozitie echipamentul sportiv, decat sa dicute cu Victor Ionita. Oficial, tehnicianul nu este antrenorul ei permanent, insa colaborarea dintre ei pare sa fi luat o turnura gresita mult mai repede decat ne-am fi asteptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.