Sia a făcut un adevărat show la Bucureşti

0
472

Sia a făcut un adevărat show la Bucureşti

Sia a concertat miercuri seară în Piața Constituției din Capitală.

Concertul a avut loc în încheierea ZUtopia Music Festival. Artista le-a oferit bucureștenilor un show aparte, simplu și captivant. Show în care trupa de dansatori, condusă de micuța Maddie Ziegler, a ocupat toată scena.

Sia a făcut un adevărat show la Bucureşti

Sia și-a făcut apariția pe scenă cu fața acoperită de cunoscuta perucă în două culori. O perucă alb și negru, cu o fundă imensă pe cap și îmbrăcată cu o rochie albă. Surpriza a fost dată de dansatori, care au înconjurat-o, dând impresia unei rochii cu volane. Concertul a început cu piesa „Alive”.

Pe toată durata show-ului artista a rămas într-o parte a scenei, pe un piedestal, cu fața acoperită de celebra perucă bicoloră, fascinându-și fanii doar cu vocea, mișcarea scenică fiind asigurată de trupa de dansatori. Spectacolul a continuat cu „Cheap Thrills”, „Big Girls Cry”, „Birds Set Free”, „Reaper”, „One Million Bullets”, „Unstoppable”, „Breathe Me”, melodii care au stârnit aplauzele și ovațiile publicului prezent la concert.

2Sia a făcut un adevărat show la Bucureşti

Ultimele piese ale show-ului au fost „Move Your Body”, o versiune a piesei „Titanium”, și, poate cea mai cunoscută piesă a artistei, „Chandelier”. Singurele cuvinte pe care le-a adresat publicului au fost la finalul show-ului: „Mulțumesc foarte mult! Mulțumesc!”, după care concertul s-a sfârșit, la fix o oră de la începere. De la București, Sia va pleca spre Polonia, vineri urmând să concerteze la Krakow Live Festival.

În deschiderea concertului Sia, pe scena din Piața Constituției au cântat Oh Land și belgianca Selah Sue. Fanii au putut asculta piese precum „Sun of a Gun” — Oh Land, „Reason”, Raggamuffin” sau „Together” — Selah Sue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.