Selena Gomez ia o pauză în carieră

0
304

Selena Gomez ia o pauză în carieră

Selena Gomez a făcut un anunț trist pentru fanii ei.

Cântăreața ia o pauză în carieră, pentru a-și reveni după o perioadă dificilă. Perioadă în care a suferit atacuri de panică și depresie, relatează Reuters.

Selena Gomez, în vârstă de 24 de ani, a dat publicităţii un comunicat de presă. A anunţat această decizie la jumătatea turneului ei mondial ”Revival”. Și la aproximativ un an şi jumătate după ce a anunţat că a fost diagnosticată cu lupus.

Selena Gomez ia o pauză în carieră

Lupus este o boală autoimună care poate să producă vătămări în orice parte a corpului. Afectează peste 1,5 milioane de americani, potrivit Lupus Foundation of America.

”Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică şi depresia pot fi efecte secundare ale lupusului, o boală care generează şi aşa destul de multe complicaţii. Vreau să fiu pro-activă şi să mă concentrez pe menţinerea stării de sănătate şi a fericirii mele şi am decis că cea mai bună soluţie pentru mine este să iau o pauză în carieră”, a spus artista.

Nu este clar când va începe pauza în carieră a artistei şi ce se va întâmpla cu restul concertelor din turneul ei mondial, programate în Europa şi America de Sud, până la sfârşitul anului 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.