Selena Gomez bate recorduri pe rețelele de socializare

0
278

Selena Gomez bate recorduri pe rețelele de socializare

Artista nu este la primul record de acest gen

Selena Gomez reușește de asta să impresioneze, după ce o perioadă a fost în umbră.

Artista, în vârstă de 24 de ani, a reușit să bată recordul pe Instagram, fiind prima vedetă care ajunge la un număr record de fani pe această rețea. Dar nu se poate bucura de acest lucru deoarece trece printr-o perioadă grea.

Presa de peste ocean anunța cu ceva vreme în urmă că Selena Gomez are grave probleme de sănătate. Acesta a fost și motivul pentru care și- anulat turneul Revival Tour. Tot paparazzi americani au descoperit că la începutul acestei săptămâni artista s- internat în spital, într-o clinică de reabilitare.

Selena Gomez bate recorduri pe rețelele de socializare

Suferă de depresii și încearcă să și-o trateze. Artista a mai declarat că suferă de anxietate dar și de atacuri de panică din cauza bolii lupus, boală cu care a fost diagnosticată de curând.

Momentul recordului vine odată cu anunțul făcut de artistă de a nu mai posta nimic pe Instagram, dar și la cariera ei muzicală. Ultima ei postare este însoțită și de un mesaj prin care anunța acest lucru.

” Cum mulți știu deja, în urma cu aproape un an am aflat că sufar de lupus, o boală care poate afecta oamenii sub diferite forme. Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică și depresia pot fi efecte secundare ale lupusului care ridică propriile provocări.

Selena Gomez bate recorduri pe rețelele de socializare

Vreau să mă concentrez asupra sănătății mele și de aceea am decis să iau o pauză. Le mulțumesc fanilor mei pentru sprijin. Știu că nu sunt singură și îi încurajez și pe alții care au probleme de sănătate să și le rezolve”, a mărturisit Selena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.