Sean Penn îndrăgostit ca la 20 de ani

0
325

Sean Penn îndrăgostit ca la 20 de ani

Se iubește cu o domniță mai tânără cu 32 de ani

Sean Penn, în vârstă de 56 de ani, se pare că trăiește a doua tinerețe.

Actorul pare îndrăgostit ca la 20 de ani. Se poartă ca un adolescent, cel puțin așa spun apropiații vedetei americane. A trăit o poveste de dragoste ca-n filme cu Charlize Theron, cu care vroia chiar să se căsătorească. Mai nou Sean Penn se iubește cu o tânără de 24 de ani.

Sean Penn îndrăgostit ca la 20 de ani

Paparazzi americani l-au surprins în compania unei tinere blonde în ultima perioadă. Presa de peste ocean spune că se purta ca un adevărat adolescent în preajma ei. Tânăra se numește Leila George și este tot actriță, de origine australiană. Este fiica unor actori celebri, Greta Scacchi și Vincent D’Onofrio.

Sean Penn a fost surprins împreună cu Leila, în insulele Hawaii, sărutându-se pasional. Recent au fost văzuți într-o plimbare pe străzile din Malibu. Se pare că Charlize Theron a fost uitată definitv. Acum actorul își trăiește a doua tinerețe alături de mai tânăra Leila George.

Sean Penn îndrăgostit ca la 20 de ani

Sean Penn are în spate o lungă carieră. A câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul „Mystic River”, în 2003. Penn a debutat ca regizor, în 2007, cu drama „Into the Wild”, foarte apreciată de critici. A câştigat un al doilea premiu Oscar din carieră pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk. Cel mai recent film al său este „The Gunman”, de Pierre Morel. Joacă alături de Idris Elba şi Javier Bardem, peliculă aflată în postproducţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.