Faimoasa actrita americana Scarlett Johansson si-a infiintat o trupa alaturi de Este Haim, basista formatiei Haim. Trupa de fete se va numi The Singles si va fi coordonata de cele doua vedete.

Potrivit New Musical Express, noua trupa le are in componenta pe Holly Miranda, Kendra Morris si Julia Haltigan. Membrele trupei spun ca stilul muzical in care se va incadra The Singles va fi “super-pop”.

„Obiectivul nostru este sa compunem piese super-pop si dance, care sa fie interpretate de fete”, a spus actrita Scarlett Johansson.

„Imi place Grimes. Si ador The Bangles. Si iubesc The Go-Go’s. Voiam sa fiu ca una din fetele din acele trupe: ultra-pop, dar si cu un stil putin ironic, un pic inclinat spre gluma”, a adaugat vedeta de la Hollywood.

Trupa The Singles si-a lansat deja prima piesa, “Candy”, sub indrumarea casei de discuri Federal Prism.

Actrita Scarlett Johansson nu este straina industriei muzicale, ea avand deja la activ un album lansat. In anul 2008, vedeta a scos un album de studio inedit ca omagiu adus lui Tom Waits, intitulat “Anywhere I Lay My Heart”. Un an mai tarziu, Johansson a lansat un now album, “Break Up”, o colaborare cu Pete Yorn, care a cunoscut un real succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.