Tenismena originara din Rusia, Maria Sarapova, a avut parte de o surpriza neplacuta la prima aparitie de la Roland Garros in 2015. O mare parte a publicului a huiduit-o pe sportiva la incheierea primei partide pe centralul de la Paris, dupa ce aceasta a refuzat sa acorde presei interviul obisnuit, dupa disputa cu Kaia Kanepi.

Sarapova a iesit invingatoare in fata Simonei Halep, anul trecut in capitala Frantei, in finala celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, dar se pare ca in prezent nu are foarte multi fani la Paris. Reactia publicului de pe Philippe Chatrier nu poate fi explicata altfel! Multi dintre participantii din tribune au apostrofat-o pe rusoaica la finalul partidei din primul tur la Roland Garros, incheiata 6-2, 6-4.

Se pare ca Maria Sarapova se lupta cu o raceala si de aceea a refuzat sa se adreseze presei si sa transmita obisnuitele impresii de dupa meci. Aceasta a motivat ca nu se simte bine, insa raguseala nu a impiedicat-o sa produca faimoasele tipete la fiecare schimb de minge din timpul partidei. Spectatorii s-au simtit ignorati si au reactionat dur la actiunea Sarapovei.

Intrebata in conferinta de presa despre starea ei de sanatate, Maria Sarapova a raspuns scurt si la obiect ca nu se pune problema sa renunte la turneu: “Daca nu sunt in sicriu…ma gasiti pe teren”, a declarat numarul 2 WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.