Salman Khan și Iulia Vântur se grăbesc să se căsătorească

Salman Khan și Iulia Vântur se pare că pun la punct ultimele detalii ale nunții lor. Iar aceasta va avea loc mai repede decât se așteptau apropiații, susține presa indiană. Mai exact, un site din Mumbai scrie că vedeta Pro Tv și-a adus și părinții în India pentru a-i cunoaște familia starului de la Bollywood și că deja se aud clopotele de nuntă.

Salman Khan și Iulia Vântur se grăbesc să se căsătorească

După ce cei doi îndrăgostiți au mers, zilele trecute, la Dalai Lama pentru a-i cere binecuvântarea. Și să îl roage, probabil, chiar și să-i căsătorească. Acum lucrurile se pare că merg mult mai departe. Site-ul de la Bollywood, Business of Cinema, anunță că frumoasa româncă este pregătită de nuntă. Ea aducându-și chiar și părinții în India pentru a participa la marele eveniment ce este așteptat de toată lumea.

Jurnaliștii au publicat mai multe imagini în care susțin că i-au surprins pe părinții Iuliei. Au fost surprinși alături de familia lui Salman Khan. Tatăl acesteia purtând un tricou galben, iar mama o bluză roz.

Salman Khan și Iulia Vântur se grăbesc să se căsătorească

Deși Salman Khan și Iulia Vântur mărturiseau că ziua nunți va fi pe 18 noiembrie, se pare că cei doi grăbesc lucrurile. Iulia și-a postat recent pe Instagram o imagine cu ea într-un atelier de croitorie. Astfel dând de înțeles că și-ar căuta o rochie pentru o ocazie specială. Cum ar fi o nuntă.

Fanii fără ezitare au început să o felicite. În fotografia suprinsă în atelierul Ahakzai Store, vedeta Pro Tv pare încântată de rochiile indiene găsite, iar la postare aceasta a scris: „Orice femeie s-ar simți răsfățată aici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.