Salma Hayek a avut experiențe neplăcute cu Donald Trump

0
375

Salma Hayek a avut experiențe neplăcute cu Donald Trump

Miliardarul ar fi fabricat povești despre actriță

Salma Hayek este una din actrițele care și-a câștigat respectul fanilor și criticilor prin modestia care o caracterizează.

Dar se pare că a intrat și ea într-un mic scandal în care a implicat-o Donald Trump, candidatul republican la prezidențialele americane de anul acesta. Salma Hayek a refuzat, cu ani în urmă, o întâlnire cu Trump. Asta după ce acesta ar fi inventat o poveste halucinantă despre ea. Actrița a povestit întâmplarea într-o intervenție radiofonică. Ea le-a spus gazdelor emisiunii respective că ea crede afirmațiile femeilor care l-au acuzat pe Trump de agresiune sexuală.Salma Hayek a avut experiențe neplăcute cu Donald Trump

„Când l-am întâlnit, aveam un iubit, şi a încercat să se împrietenească cu el pentru a-i cere numărul meu de telefon. A aflat numărul meu şi m-a sunat ca să mă invite în oraş”, a povestit Hayek. Când i-am spus că n-aş ieşi cu el chiar dacă n-aş avea prieten, a sunat, nu ar recunoaşte asta bineînţeles, şi a spus cuiva de la National Enquirer. Mai târziu, a sunat şi mi-a lăsat un mesaj: Îţi vine să crezi asta? Cine ar crede asta? Nu vreau ca oamenii să creadă asta despre tine. El a fost convins că voi ieşi cu el ca oamenii să nu creadă că motivul pentru care nu ar ieşi cu mine este că sunt scundă”, a adăugat actriţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.