Russell Crowe are probleme cu legea

0
383

Russell Crowe are probleme cu legea

Azealia Banks la acuzat de agresiune

Russell Crowe, celebrul actor de la Hollywood, premiat cu Oscar, are probleme cu legea.

Un adevărat scandal s-a iscat în care este implicat și numele actorului. Vedeta, în vârstă de 52 de ani, se pare că ar fi agresat-o pe Azealia Banks, o cântăreață de rapp. Totul s-ar fi întâmplat în timpul unei petreceri private, ținută de actor, într-un apartament din hotelul Beverly Hills.

russell-crowe-net-worthRussell Crowe are probleme cu legeaConform declarațiilor date către autorități, tânăra de 25 de ani ar fi fost agresată de Crowe, acesta din urmă jignind-o și dând-o afară din apartament.În același timp Russell Crowe a spus autorităților că domnișoara în cauză l-ar fi deranjat și că de-aici și reacțiile sale.

Tânăra, supărată nevoie-mare, a început să posteze pe contul ei de Facebook acuzații la adresa artistului. Postări în care descrie în amănunt cele întâmplate la petrecerea respectivă.

Russell Crowe are probleme cu legea

O investigație a fost demarată în acest caz, iar martorii la incident au cu totul altă variantă decât Banks. Aceștia susțin că se simțeau foarte bine la petrecere, până câna a apărut artista care a stricat toată distracția. Aceasta început să râdă de muzica pusă de Crowe și chiar să îl amenințe.

„Ți-ar plăcea dacă aș sparge paharul și aș începe să-ți înjunghii invitații în gât ca să sară sânge peste tot ca în filmele lui Tarantino”, i-ar fi spus Banks actorului. În plus, aceștia susțin că ea a folosit cuvântul „cioară”, ci nu actorul. Russell Crowe nu a comentat incidentul pe Twitter, deși este un utilizator extrem de activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.