Starul portughez de fotbal Cristiano Ronaldo nu este prins in offside prea des, insa de aceasta data a cedat, iar castigatorul Balonului de Aur a fost aproape de a fi eliminat cu un cartonas rosu de ofiterii de politie.

Se pare totusi ca vedeta lui Real Madrid a scapat doar cu un avertisment dupa ce saptamana trecuta a fost surprins de politistii francezi in timp ce acesta isi facea nevoile in strada. Intelegem ca francezii nu au o faima foarte mare in ceea ce priveste bunele maniere si igiena, dar totusi…

Se pare ca fotbalistul a petrecut o noapte intr-un club din St Tropez, iar la scurt timp dupa aceea, in timp ce se indrepta spre hotel, nevoile fiziologice si-au facut simtita prezenta. Rapid, acesta s-a indreptat catre o parcare, unde s-a refugiat in spatele unei masini pentru a se putea usura . In acel moment, a fost surprins de fortele de ordine, nu stim exact daca a fost inainte sau dupa.

Probabil datorita faimei sale internationale, fotbalistul a scapat doar cu un avertisment, fiind rugat de asemenea sa paraseasca zona.

Ttt… Cartonas rosu primit si de la noi! O fi fost si el suparat ca anul acesta nu a reusit sa isi treaca niciun trofeu in palmares.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.