The Rolling Stones s-ar putea întoarce în România

Se negociază revenirea într-un nou concert

The Rolling Stones veneau în România acum 10 ani și concertau pe fostul stadion Lia Manoliu, mai exact în 2007.

The Rolling Stones s-ar putea întoarce în România

Se pare că s-a parafat un nou contract cu impresarii trupei pentru un nou concert. Concertul ar avea loc anul viitor, posibil pe National Arena. Din câte știm organizatorul român deja este în căutare de alianțe comerciale pentru a putea susține acest eveniment.

În 2007 60.000 de oameni pe Lia Manoliu

Formația rock cu cele mai multe generații de fani de istoria muzicii. Din 1962 a vândut peste 200 milioane de albume. A rămas impresionată de căldura celor circa 60.000 români care i-au întâmpinat în urmă cu zece ani la București.

The Rolling Stones s-ar putea întoarce în RomâniaSe întâmpla în turneul ”The Rolling Stones-A Bigger Bang”. Puțini în comparație cu cele 1,5 milioane de persoane care au venit în 2006 la concertul trupei de la Rio de Janeiro, spectacol ce a intrat în Cartea Recordurilor.

Despre evenimentele concertistice Rolling Stones se poate vorbi numai la superlativ. Din punct de vedere tehnic și al desfășurării de forțe, spectacolele grupului sunt de-a dreptul grandioase. Întreaga instalație tehnică cu care formația a venit în 2007 a fost adusă cu 86 de autotrenuri.

The Rolling Stones s-ar putea întoarce în RomâniaAvând în vedere vârstele venerabile ale membrilor The Rolling Stones, pe 2016 trupa va mai susține doar 4 concerte, toate în Statele Unite. Data și locul desfășurării vor fi promovate în scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.