Robert de Niro nu îl are la suflet pe Donald Trump

0
304

Robert de Niro nu îl are la suflet pe Donald Trump

Robert De Niro a declarat, sâmbătă, că Donald Trump nu ar trebui să candideze la alegerile prezidenţiale pentru că este „complet nebun”.

Miliardarul Trump a făcut o serie de declaraţii controversate cu privire la oponenta sa, Hillay Clinton. Cu privire la portul armelor, la mexicani, la musulmani, dar şi la veteranii de război.

Robert de Niro nu îl are la suflet pe Donald TrumpRobert De Niro se numără printre vedetele de la Hollywood care s-au poziţionat public împotriva lui Donald Trump. În cadrul unei conferinţe, la Sarajevo, unde a promovat versiunea filmului „Taxi Driver” în variantă digitală, care îşi facea debutul în lumea cinematografiei în urmă cu 40 de ani, De Niro a declarat că Trump „este complet nebun”.

„Nu ştiu. Este o adevărată nebunie că lumea chiar îl place pe Donald Trump. Nu ar trebui să se afle unde este. Să ne ferească Dumnezeu. Ceea ce spune trădează o nebunie clară. E ridicol. E complet nebun.

Robert de Niro nu îl are la suflet pe Donald TrumpDar cred că mulţi au început să îşi dea seama şi să dea înapoi. Printre care şi cei din media. Au ajuns la concluzia că ceea ce spune Trump este nebunie curată”, a spus De Niro.

Vineri noapte, actorul în vârstă de 73 de ani a deschis cea de-a 22-a ediţie a Festivaului de Film de la Sarajevo, fondat din dorinţa de a reprezenta un act de rezistenţă în timpul asediului asupra oraşului, în contextul conflictului din Bosnia (1992-1995).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.