Rihanna enervată de fanii Pokemon Go

0
433

Rihanna enervată de fanii Pokemon Go

Rihanna le-a interzis fanilor ei să vâneze pokemoni în timpul concertelor susținute de ea.

Rihanna se pare că un a fost deloc mișcată de isteria Pokemon Go, Ba mai mult pare că o enervează celebrul joc cu care oamenii din întreaga lume vânează pokemoni. Artista a susţinut recent un concert în Lille, Franţa.

Rihanna enervată de fanii Pokemon Go

Potrivit unui video care a ajuns pe rețeaua de socializare Twitter, aceasta le-a cerut fanilor să nu-și mai folosească telefoanele mobile și să nu vâneze pokemoni la concertul ei. Anunțul ei vine la doar câteva zile după ce un fan a fost prins la concertul lui Beyoncé în timp ce prindea pokemoni.

Interpreta hitului „Diamods” şi-a continuat turneul The Anti World Tour 2016 în Lille, Franţa. Șşi-a încurajat miile de fani să se bucure cu adevărat de exprienţa live oferită. În loc să urmărească show-ul prin ecranul smartphone-urilor.

Rihanna enervată de fanii Pokemon Go

Artista R&B nu este singura celebritate care a criticat aplicaţia. Printre artiştii a căror sentimente rezonează cu cele ale mulatrei se numără şi Zachary Quinto, A vorbit despre joc în timp ce promova Star Trek Beyond. Un film a cărui coloană sonoră, „Sledgehammer”, este înregistrată de Rihanna. Nici Oana Pellea nu s-a arătat deloc încântată de joc.

Pokemon Go nu are limită de vârstă şi este un joc foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să te plimbi şi să găseşti pokemoni. Atunci când vezi unul, trebuie să arunci poke-mingea peste el, pentru a-l captura. De fiecare dată când prinzi în pokemon, el se duce în „pokedex” şi utilizatorul creşte în nivel.

Rihanna enervată de fanii Pokemon Go

Trebuie să ştii însă că acest joc care a cucerit lumea are şi câteva neajunsuri. Când îl downloadezi, trebuie să îţi faci un cont. Odată făcut contul, vei putea să îţi personalizezi pokemonul. Mai apoi te vei trezi în joc, exact în locul în care te afli în realitate. Pentru ca jocul să funcţioneze, accesul la GPS trebuie să fie pornit. Luminozitatea telefonului trebuie să fie maximă, ceea ce înseamnă că bateria se va consuma destul de repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.