Desi echipa Rapid si-a recastigat suporterii, care sunt acum in numar din ce in ce mai mare alaturi de echipa, giulestenii platesc scump pentru pacatele acestora.

Patronul clubului din Giulesti, Valerii Moraru, a platit amenzi in valoare de 50.000 de lei pentru incidentele provocate de fani. Pe langa aceasta suma, el va trebui sa achite si penalitatea sportiva de 11.250 de lei aplicata de Comisia de Disciplina din cadrul FRF, Federatia Romana de Fotbal. Aceste ponoase le va trage clubul datorita evenimentelor in care au fost implicati suporterii rapidisti la meciul disputat in etapa precendenta pe “Cluj Arena”, impotriva “U”, care s-a terminat 0-1.

Aceasta sanctiune impusa Rapidului este cea mai mare primita in acest retur, dupa incidentul precedent din timpul partidei cu Viitorul, 0-0. Atunci feroviarii au fost nevoiti sa achite o amenda de 37.500 de lei si au incasat 80.000 de lei din vazarea biletelor.

„În baza art. 82 + 83.2.b din RD se sancţionează clubul FC Rapid cu o penalitate sportivă de 11.250 lei”, potrivit solutiei comisiei, comunicat publicat pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.