Putin îi va acorda cetățenia rusă lui Steven Seagal

0
335

Putin îi va acorda cetățenia rusă lui Steven Seagal

Steven Seagal de-abia așteaptă să devină cetățean rus

Putin a declarat de câteva ori că-l admiră pe actorul american, cu care, de altfel s-a și întâlnit de câteva ori pe pământ rusesc.

Steven Seagal și-a dobândit, de-a lungul vremii, statutul de unul din cei mai populari actori de filme de acțiune. Ne aducem aminte de vremea când în România casetele piratate cu filme de acțiune erau văzute pe ascuns.

Putin îi va acorda cetățenia rusă lui Steven Seagal„Cred că cetățenia rusă este undeva, la orizont. Mi-ar plăcea să-mi petrec câteva luni din an alături de prietenii mei din Rusia, alături de oameni care mă iubesc și mă așteaptă aici”

Asta era declarația lui Steven Seagal în momentul în care se afla în regiunea Sakhalin, din Rusia. Aici a fost invitat la festivalul internațional de film Edge of the World, în perioada 9-17 septembrie. Reamintim că în afară de cetățenia rusă, propusă de Putin, actorul mai are și cetățenia sârbă. I-a fost acordată anul trecut, în ianuarie.

Putin îi va acorda cetățenia rusă lui Steven Seagal

Steven Seagal s-a întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin de câteva ori. Liderul de la Kremlin îi poate oferi cetățenia direct, prin decret prezidențial, fără a fi nevoie ca Seagal să cunoască limba rusă sau să fi avut domiciliul stabil în Rusia suficient de lung timp, amintește agenția macedoneană.

Născut pe 10 aprilie 1952, Steven Seagal este unul dintre cei mai renumiţi actori, producători şi scenarişti, având în portofoliu numeroase filme de acţiune. Seagal este maestru în arte marţiale japoneze, având centura neagră cu 7 dani în stilul aikido.

Starul de la Hollywood este un cunoscut militant pentru protecţia mediului. Un activist pentru drepturile animalelor şi susţinător al independenţei Tibetului. S-a implicat la nivel global în ajutorarea celor aflaţi în suferinţă. De 10 ani, el tot vine și în România, de unde a adoptat și un cățel comunitar, în 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.