Inna este o artista autohtona foarte apreciata peste hotare. Frumoasa bruneta este la mare cautare si de aceea se afla mereu departe de tara si mereu pe drumuri.

Proaspat intoarsa din Chile, cu conturile mai rotunde cu 20.000 de euro, Inna a participat si la o sesiune de autografe in Capitala.

Cantareata urmeaza sa plece in Polonia pentru a sustine un concert, dupa care va reveni in Romania, pentru un alt spectacol la Arad. Este mereu pe fuga si are foarte rar timp pentru a se plimba prin magazine, in ciuda faptului ca se plimba dintr-un colt in altul al lumii.

Cu totii ne intrebam cum reuseste Inna sa arate impecabil la fiecare aparitie publica. Diva apeleaza la cea mai buna varianta pentru a-si innoi garderoba. Shopping online!

Apropiatii faimoasei minione spun ca Inna isi face majoritatea cumparaturilor pe net, iar pentru acestea scoate din buzunar sume fabuloase.

Am pregatit o galerie de imagini cu diferite tinute purtate de Inna de-a lungul timpului, de la videoclipuri, la aparitii pe covorul rosu.

Rochiile Innei sunt mereu impecabile, ea preferand un stil abordat de multe vedete internationale, costul acestora nefiind o problema pentru artista romanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.