Sunt vedete și vedete, cu încasări de milioane, dacă vorbim de vedete din lumea muzicii, cu deschidere la public. Adevărate modele pentru cei tineri, numai că, uneori se întâmplă să ajungă pe vastul internet, în posturi, care mai de care, mai indecente.
La fel este și cazul vedetei de astăzi, pe numele lui Justin Bieber, care a declanșat o adevărată nebunie pe internet odată cu apariția unei poze cu el.

 

Poza indecenta a unei vedete a ajuns pe net!!

Nu se știe cum și cine a făcut asta, dar cert este că o poză cu celebrul cântăreț canadian, gol pușcă, a ajuns pe internet. De-a lungul timpului artistul a mai postat, chiar el, poze semi-indecente, dar de data asta se pare că e groasă rău de tot. Conform surselor, poza a fost făcută în perioada în care se afla în Bora Bora, într-o binemeritată vacanță. Paparații au reușit să intre în incinta complexului unde se afla cazat artistul, și au reușit să îi facă această poză.

Vedem ce se v-a întâmpla cu imaginea vedetei și dacă aceasta v-a lua măsuri împotriva celor care l-au surprins în această ipostază.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.