Pippa Middleton nu mai este singură

Pippa Middleton s-a logodit.

Sora Ducesei de Cambridge a avut o surpriză de proporții. În weekendul trecut, când iubitul ei, milionarul James Matthews, a îngenuncheat în fața ei și a cerut-o în căsătorie. Relația lor a fost ca un carusel.

Pippa Middleton nu mai este singurăS-au iubit, s-au despărțit și apoi și-au reluat relația. De data aceasta, vor ajunge în fața altarului. Potrivit DailyMail.co.uk, milionarul James Matthews și-a făcut curaj și i-a cerut mâna frumoasei Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge.

Emoționantul eveniment pare să fi avut loc duminica trecută, pe când cei doi îndrăgostiți se bucurau de o escapadă romantică pe lângă Lake District.

Pippa Middleton nu mai este singurăO sursă din anturajul celor doi a povestit că momentul a luat-o total prin surprindere pe Pippa. Ea nu știa nimic din ceea ce o să urmeze. Chiar și așa, fericită, sora Ducesei n-a stat prea mult pe gânduri. I-a acceptat cererea în căsătorie chipeșului James.

Deși Pippa Middleton nu știa ce i s-a pregătit, părinții ei erau la curent cu intențiile viitorului lor ginere. Cât despre viitorii socrii, Carole și Mike sunt extrem de fericiți cu alegerea fiicei sale. Ii-au dat acordul numaidecât în cazul căsătoriei celor doi.

Chiar și Kate și William sprijină acest mariaj, fiind foarte fericiți că Pippa Middleton și-a găsit jumătatea, chiar dacă vestea logodnei i-a luat prin surprindere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.