Olivia Newton John se mândrește cu fiica ei

0
412

Olivia Newton John se mândrește cu fiica ei

Olivia Newton John are de ce să fie mândră.

Fiica ei, Chloe Lattanzi, care se pare că și-a moștenit mama în frumusețe, face furori pe instragram cu pozele ei foarte sexy. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, și-a postat pe rețeaua de socializare imagini de la o ședință foto. În care apare într-un top nude, cei îi pune în evidență sânii perfecți și mari și talia de viespe. Mulți internauți au comparat-o pe Chloe cu o păpușă Barbie.

Olivia Newton John se mândrește cu fiica eiChloe s-a luptat în trecut cu anorexia. Acum aceasta arată sănătoasă și fericită. Ea spune că cel care a ajutat-o să-și revină a fost chiar logodnicul, James Driskill. Actriţa Olivia Newton-John, în vârstă de 67 de ani, a devenit celebră după rolul de excepție din filmul „Grease”, din 1978, unde a jucat alături de John Travolta.

Olivia Newton John se mândrește cu fiica ei

Formele incendiare în costumele de piele pe care le purta cu eleganță, au încins imaginația fanilor și chiar a lansat o nouă modă în epocă. Fiica ei pare să-i calce pe urme, imagini cu tânăra de 30 de ani la piscină făcând furori pe internet.

Olivia Newton John se mândrește cu fiica ei

Olivia Newton-John, născută pe 26 septembrie 1948, este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, câştigătoare a patru premii Grammy. Și nominalizată la premiile Globul de Aur, pentru rolul din filmul „Grease” (1978). Newton-John a fost diagnosticată cu cancer în 1992. Este o susţinătoare a campaniilor pentru lupta împotriva cancerului şi a celor pentru drepturile animalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.