Nicollette Sheridan a anunțat că divorțează

0
445

Nicollette Sheridan divorțează

Nicollette Sheridan a încercat dintotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioși ai lumii.

Starul din ”Neveste Disperate” devenea soție acum șase luni, fără ca nimeni să știe. Mariajul ei secret n-a rezistat prea mult. Zilele trecute Nicollette Sheridan a depus actele de divorț.

Nicollette Sheridan a anunțat că divorțeazăDoar șase luni a stat în picioare mariajul actriței cu Aaron Phypers, bărbatul cu care se căsătorise în secret. Potrivit unei surse cicei doi au deja o lună de când s-au separat, iar divorțul este unul iminent.

Nicollette Sheridan a anunțat că divorțeazăSheridan, actrița care i-a dat viață lui Edie Britt în celebrul serial. Ea și Aaron au fost văzuți prima oară împreună în decembrie 2014. Acesta este cel de-al doilea divorț pentru Sheridan. Ea fiind căsătorită anterior cu Harry Hamlin, care acum e soțul actriței Lisa Rinna.

Actrița Nicollette Sheridan a fost logodită anterior și cu antrenorul său, Nicklas Soderblon. Dar și cu celebrul cântăreț Michael Bolton, cu care s-a iubit foarte mulți ani. Ulterior s-au despărțit în august 2008.

Ultima producție cinematografică în care a apărut Nicollette a fost ”All Yours”, difuzată de Hallmark Channel. A câștigat o nominalizare la premiile Globurile de Aur pentru rolul în ”Neveste Disperate”,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.