MTV Video Music Awards 2016, plin de vedete pe covorul roșu

0
321

MTV Video Music Awards 2016, plin de vedete pe covorul roșu

MTV Video Music Awards a avut loc, în acest weekend, la New York.

Ploaie de vedete la New York, unde a avut loc gala MTV Video Music Awards. Câștigătoarea serii a fost Beyonce. A avut una dintre cele mai extragante apariții. Cântăreața a apărut pe covorul roșu însoțită de fiica ei, Blue Ivy.

MTV Video Music Awards 2016, plin de vedete pe covorul roșu

Ținute îndrăznețe pe covorul roșu la Madison Square. Acolo unde s-a desfășurat gala MTV Video Music Awards. Beyonce a ales să poarte o rochie extragavantă, marca Francesco Scognamiglio. Blue Ivy a purtat o rochiță extravagantă, cu tutu.

MTV Video Music Awards 2016, plin de vedete pe covorul roșuKim Kardashian a atras și ea atenția. Vedeta a purtat o rochie extrem de decoltată. Dar și mulată. Kim Kardashian a pozat pe covorul roșu alături de soțul ei, Kanye West.

MTV Video Music Awards 2016, plin de vedete pe covorul roșuBritney Spears a ținut să se laude cu noua siluetă. După ce a slăbit extrem de mult în ultima perioadă. Artista a urcat din nou pe scena MTV Video Music Awards după o pauză de nouă ani

Beyonce a fost marea câștigătoare a galei MTV Video Music Awards. Cântăreața a fost laureată cu trofeul pentru cel mai bun videoclip, pentru „Formation”. Totodată, a primit trofeul MTV Video Music Awards pentru cel mai bun videoclip al unei artiste feminine pentru „Hold Up”.

Beyonce a plecat cu opt trofee de la Video Music Awards. Cel mai important a fost cel pentru videoclipul anului. A fost premiată pentru videoclipul melodiei Formation. A făcut senzație la lansare deoarece evocă violențele polițiștilor împotriva americanilor de culoare.

În cadrul galei, Rihanna a primit premiul 2016 Michael Jackson Video Vanguard Award. Pentru întreaga ei carieră de până acum. Premierul i-a fost oferit de Drake. Alături de care a avut mai multe colaborări. Inclusiv pe cel mai recent album al artistei.

Video of the Year: Beyonce – Formation

Best Female Video: Beyonce – Hold Up

Best Male Video: Calvin Harris ft. Rihanna – This Is What You Came For

Best Hip Hop Video: Drake – Hotline Bling

Best Collaboration: Fifth Harmony ft. Ty Dolla $ign – Work From Home

Breakthrough Long Form Video: Beyoncé – Lemonade

Best Pop Video: Beyoncé – Formation

Best Rock Video: twenty one pilots – Heathens

Best Electronic Video: Calvin Harris & Disciples – How Deep Is Your Love

Best Art Direction: David Bowie – Blackstar

Best Choreography: Beyoncé – Formation

Best Direction: Beyoncé – Formation

Best Cinematography: Beyoncé – Formation

Best Editing: Beyoncé – Formation

Best Visual Effects: Coldplay – Up&Up

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.