Mrs Universe 2016 vine din Ucraina

0
311

Mrs Universe 2016 vine din Ucraina

Are 28 de ani și este superbă

Mrs Universe 2016 a fost câştigat de o tânără din Ucraina.

Olga Torner, de 28 de ani. Concursul care s-a desfăşurat în China a avut loc weekend-ul trecut. Olga este stabilită de ceva timp în Austria. Fapt pentru care a reprezentat această ţară la concursul de frumuseţe.

Mrs Universe 2016 vine din Ucraina”Mulţumesc din suflet tuturor celor care m-au încurajat şi mi-au transmis cuvinte frumoase. Toate concurentele au evoluat cu demnitate. Am reuşit să-mi fac prieteni în fiecare ţară a lumii. Voi purta acest titlul cu mândrie. Sper că voi reuşi să fac multe lucruri frumoase şi demne de lăudă.”, a declarat Olga Torner.

Este și o avocată de succes

În trecut, a fost membră a trupei Podium. Însă odată cu întemeierea familiei şi plecarea în Austria, a fost nevoită să renunţe la muzică. Nu a renunţat însă la revenirile acasă, la Kiev. Unde călătoreşte frecvent pentru a prezenta emisiuni.

În descrierea sa virtuală, Olga Torner spune că e şi avocată de meserie. Dar şi fondatoare a organizaţiei caritabile „Blagoserdie”. Pentru toate, îi este recunoscătoare soţului său, care îi asigură o viaţă de lux la Viena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.