Mick Jagger, tată pentru a opta oară

Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, va deveni tată pentru a opta oară, la începutul anului viitor.

Mick Jagger în vârstă de 72 de ani şi iubita lui, Melanie Hamrick, mai tânără cu peste 40 de ani, sunt extrem de fericiți. Cei doi sunt împreună din 2014. În iulie 2014, au apărut primele zvonuri că artistul s-ar iubi cu tânăra balerină Melanie Hamrick.Mick Jagger, tată pentru a opta oarăDupă ce-au fost văzuți împreună, în ipostaze intime. La balconul hotelului în care erau cazați în Zurich. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, în ciuda diferenței de vârstă.

Mick Jagger, tată pentru a opta oarăCântăreţul mai are o fiică din relaţia cu Marsha Hunt. O fiică din mariajul cu Bianca Jagger. Două fiice şi doi fii din relaţia cu Jerry Hall şi un fiu din relaţia cu Luciana Gimenez. Vedeta are şi cinci nepoţi şi o strănepoată.

Dacă pentru partenera rock-starului acesta este primul copil, pentru Mick Jagger va fi a opta oară când devine tată, scrie Daily Mail. Doar Eddie Murphy ce-i mai depășește recordul! Celebrul star de la „Rolling Stones” urmează să devină tată a opta oară. Iubita lui de 29 de ani fiind însărcinată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.