Mick Jagger obligat să plătească fabulos

0
490

Mick Jagger obligat să plătească fabulos

Mick Jagger îi oferă iubitei lui 3.300.000 $ și o casă pentru creșterea celui de-al optulea copil al lui.

Melanie Hamrick îl va face tată pentru a opta oară pe Mick Jagger. Ea va primi de la artist 3.300.000 $ pentru creșterea copilului și o casă. Solistul celebrei formații The Rolling Stones și prietena sa, Melanie Hamrick (29 de ani), așteaptă un copil. Al optulea pentru starul britanic.

Mick Jagger obligat să plătească fabulos

A anunțat purtătorul său de cuvânt, ce va veni pe lume în luna decembrie. Deși cei doi au o relație de doi ani de zile, Melanie i-a spus clar artistului că nu vrea să se căsătorească cu el. Fără a preciza motivul. Însă cei doi au făcut un acord financiar. Acesta îi va oferi iubitei sale 3.300.000 de dolari pentru creșterea copilului.

Mai exact, el îi va da 15.000 de dolari pe lună până când acesta va împlini 18 ani. Și i-a promis că îi va cumpăra acesteia o casă oriunde vrea ea să locuiască. Melanie a rămas însărcinată în timp ce se afla cu Mick Jagger în turneul trupei The Rolling Stones în Africa de Sud. La începutul acestui an, iar legendarul rocker a asigurat-o că va avea grijă de ea.

Cântărețul britanic este deja tatăl a șapte copii cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani. Karis, Jade, Elizabeth, James. Georgia, Gabriel și Lucas. Din patru relații anterioare. De asemenea, Jagger este și bunicul a cinci copii. Și a devenit chiar străbunic în mai 2014. După ce nepoata sa Assisi a dat naștere unei fetițe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.