Matthew Lewis, actorul din Harry Potter, la 27 de ani

0
391

Matthew Lewis, actorul din Harry Potter, la 27 de ani

Matthew Lewis, interpretul personajului Neville Poponeață din celebra serie „Harry Potter” a ajuns la 27 de ani.

Pe atunci era considerat pe atunci urâțelul producției cinematografice. Acum s-a transformat într-un adevărat sex-simbol. Acum în vârstă de 27 de ani, Matthew a lăsat în urmă imaginea din „Harry Potter”.

Matthew Lewis, actorul din Harry Potter, la 27 de ani

A devenit un bărbat atrăgător, cu milioane de fane în întreaga lume. Popularitatea actorului a crescut odată cu apariția în serialul BBC Three, numit „Bluestone 42”, în care a jucat în scene cu tentă erotică și a atras prin aspectul lui fizic demn de invidiat, pe care îl întreține cu atenție prin dietă și sport.

Matthew Lewis, actorul din Harry Potter, la 27 de aniÎn prezent, el se numără printre cei mai râvniți actori de la Hollywood, iar aparițiile sale în producții cinematografice renumite, precum „Me before you” sau „Wasteland”, sunt dovada incontestabilă a acestui lucru. Lewis, originar din Marea Britanie, a debutat în televiziune la vârsta de cinci ani, iar la 12 ani a primit rolul în seria „Harry Potter”, care l-a transformat într-o vedetă internațională. Cariera lui a continuat cu apariții în seriale TV, lungmetraje și piese de teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.