Marion Cotillard implicată fără voie în divorțul secolului

0
302

Marion Cotillard implicată fără voie în divorțul secolului

Actrița a dat un comunicat prin care dezminte vreo relație cu Brad Pitt

Marion Cotillard a fost implicată fără voia ei în scandalul divorțului dintre Brad Pitt și Angelina Jolie.

Presa de scandal a scris că Brad Pitt ar avea o relație intimă cu actrița de origine franceză. Acest lucru s-ar fi întâmplat în perioada filmărilor la ultima producție în care joacă cei doi. Este vorba de filmul Allied, film care tratează tema celui de-al doilea război mondial.

Marion Cotillard implicată fără voie în divorțul secoluluiMarion Cotillard a intrat în acest scandal fără nicio vină. A încercat să aplaneze un posibil conflict printr-o declarație oficială. Singura relație pe care actrița a avut-o cu Brad Pitt a fost de ordin profesional, așa cum declară vedeta.

„Aceasta va fi prima și singura mea reacție la știrea bombă ce a apărut în urmă cu 24 de ore și în care m-am trezit implicată. Nu obișnuiesc să comentez astfel de lucruri și nici să le iau în serios, însă pentru că situația escaladează și afectează persoanele pe care le iubesc, trebuie să vorbesc.

Marion Cotillard implicată fără voie în divorțul secoluluiÎn primul rând, cu mulți ani în urmă, l-am întâlnit pe bărbatul vieții mele, tatăl fiului meu și al bebelușului pe care îl așteptăm. El este iubirea mea, prietenul meu cel mai bun și singurul de care am nevoie. În al doilea rând, toți cei care spun că sunt devastată, să știți că eu sunt foarte bine, mulțumesc.

Marion Cotillard implicată fără voie în divorțul secoluluiAceastă conversație nu este dureroasă. Și tuturor din media, care au început rapid să judece, vă doresc sincer recuperare rapidă. În final, îmi doresc foarte tare ca Angelina și Brad, pe care îi respect profund să-și găsească pacea în acest moment tumultuos”, a concluzionat vedeta.

Jolie este cea care a depus actele de divorț

Potrivit TMZ.com, Angelina Jolie a depus deja actele de divorț, încă de luni. Motivul pe care aceasta l-a evocat sunt diferențele ireconciliabile. În realitate se pare că adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță a decis să pună capăt mariajul este felul cum soțul ei se poartă cu cei 6 copii pe care îi iau.

Marion Cotillard implicată fără voie în divorțul secolului

Conform sursei citate, decizia divorțului nu ar avea nicio legătură cu zvonurile potrivit cărora Brad Pitt ar fi avut o aventură, ci pur și simplu a venit pe fondul neînțelegerilor iscate între cei doi pe marginea felului în care își cresc și își educă copiii. Angelina nu ar fi deloc de acord cu felul cu care soțul ei înțelege să-și crească micuții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.