După câteva zile de zbucium, în care şansa ei la viaţă a fost pusă sub semnul întrebării, Marioara Zăvoranu s-a stabilizat, iar medicii ne dau veşti bune.

În ciuda faptului că, aşa cum a declarat, când intră în Spitalul Fundeni i se strânge inima pentru că acolo a murit tatăl ei, Oana Zăvoranu a primit şi o veste bună: mama ei, Marioara Zăvoranu, internată în aceeaşi unitate medicală în stare critică, în urmă cu câteva zile, a scăpat de infecţia renală ce îi punea viaţa în pericol.

Dacă se menţine stabilă, poate primi un rinichi nou

Surse medicale din cadrul Spitalului Fundeni ne-au declarat că Marioara Zăvoranu a ajuns acolo într-o stare septică apărută, cel mai probabil, în urma dializei, dar a fost stabilizată. „Pacienta nu a fost supusă niciunei intervenţii chirurgicale şi nu are nicio complicaţie cardiacă, aşa cum a vehiculat presa. A fost dusă direct la Terapie Intensivă şi i s-a administrat tratament pentru infecţia ce îi afectase unicul rinichi, ce funcţiona doar la 10%. A reacţionat la tratament şi acum a depăşit faza critică. Riscul major a trecut. Sperăm că acea infecţie nu se va reîntoarce. Dacă va avea o evoluţie bună şi nu apar complicaţii şi dacă se va dovedi că organismul dânsei poate suporta operaţia, peste câteva luni poate face transplant renal”, ne-au precizat surse medicale din cadrul Spitalului Fundeni.

Suferinţa Oanei a fost fără margini

„S-a pus problema dacă o las pe mama să trăiască sau nu. S-a pus problema unor semnături. Sunt singura care are drept de viaţă sau de moarte asupra mamei mele. Am un punct sensibil în lumea asta: tatăl meu. Nimeni nu ştie că tot în acel spital am văzut privirea asistentelor în care se citea că l-am pierdut. Gândul că aş putea să-mi pierd doi părinţi în acelaşi spital e prea mult. Am o traumă legată de acel loc pentru că acolo am pierdut pentru totdeauna jumătate din inima mea, tata. M-am rugat la Dumnezeu să nu-mi ia şi cealaltă jumătate tot acolo”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Citeste articolul complet pe www.ziarulring.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.