Mariah Carey face crize de divă rănită

0
370

Mariah Carey face crize de divă rănită

Mariah Carey a aruncat un laptop pe geam pentru că logodnicul ei a pus o melodiei de-a lui Beyonce.

Despre Mariah Carey se știe că are un temperament dificil și când o nemulțumește ceva face adevărate crize de isterie. Însă se pare că logodnicul ei habar n-avea despre această problemă a artistei. Miliardarul australian, James Packer, a rămas mut de uimire luna trecută. A încercat să-și convingă iubita să o ducă în pat pe o melodiei de-a lui Beyonce, „Crazy in love”.

Însă, așteptările lui au fost imediat spulberate. Gestul a enervat-o la culme pe Mariah, care a aruncat laptopul pe geam. De supărare, că logodnicul ei a pus o melodie a unei rivale de-a sa.

Mariah Carey face crize de divă rănită

„Oh, Dumnezeule, a fost un dezastru. Mariah a luat laptopul la care se auzea melodia și l-a aruncat pe geam. Apoi a fugit din cameră țipând

Noaptea nu s-a încheiat în modul în care își dorea James. Cei doi s-au refugiat în colțuri separate ale casei. Ea mai băut câteva pahare de vin să se calmeze”, a declarat un martor.

Mariah Carey a ordonat apoi ca în casa ei și a lui James să nu mai se mai audă muzica altor artiste pop. Diva și James Packer formează un cuplu de un an de zile. Și ei doi se pregătesc să meargă la altar, cât mai curând. După ce Nick Cannon, fostul soț al artistei, va semna actele de divorț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.