Surinamezul Remy Bonjasky, unul dintre cei mai mari luptatori ai tuturor timpurilor, va veni la Bucuresti pentru a fi prezent pe 23 mai la Sala Polivalenta din Bucuresti. Acesta va asista la gala Superkombat, iar cu o zi inainte va lansa in premiera in Romania o tehnologie revolutionara in ceea ce priveste pregatirea fizica.

Supranumitul “The Flying Gentlemen”, in varsta de 39 de ani, are in palmares trei titluri de campion mondial K-1. Bonjasky a invins in Japonia, de-a lungul timpului, legende precum Ray Sefo, Ernesto Hoost, Francois Both, Cro Cop si Alistair Overeem.

“Întotdeauna este o plăcere să vin în România, oamenii sunt primitori, iar galele Superkombat au ajuns la un nivel extraordinar. Anul trecut am fost la două dintre ele, la Constanţa şi Almere, şi mă aştept ca şi cea de la Bucureşti să fie la fel de spectaculoasă”,  a declarat starul din Paramaribo.

Remy Bonjasky a donat o pereche de manusi cu autograf pentru licitatie caritabila de pe 15 mai, gazduita de Ambasad’Or Events in Otopeni, la care vor participa o varietate de mari sportivi romani.

Triplul campion K-1 este invitat special la lansarea oficiala a Vision Body in Romania, singura tehnologie wireless de electrostimulare din lume.

“E un sistem cunoscut deja în Olanda pentru că îţi lucrează muşchii de 5 ori mai repede decât dacă te-ai antrena în modul clasic. Practic, rezumi o oră la sală la un antrenament de 20 de minute, e ceva revoluţionar”, a declarat Remy Bonjasky.

Pe data de 23 mai, la Sala Polivalenta, promotia Superkombat promite un spectacol incendiar, transmis in direct in 90 de tari. De aici nu vor lipsi nici fratii Bogdan si Andrei Stoica. O parte din incasarile din bilete va fi donata uor spitale de oncologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.