Lisa Marie Presley arată din ce în ce mai bine

0
659

Lisa Marie Presley arată din ce în ce mai bine

Lisa Marie Presley a slăbit 30 de kilograme.

Lisa Marie Presley a demonstrat că are o voinţă de fier.

Lisa Marie Presley şi-a pus ambiţia la încercare şi a reuşit să ajungă la greutatea ideală. Chiar ea mărturiseşte că ceea ce a pus-o pe gânduri este moştenirea genetică. Este mândră de faptul că a ajuns să slăbească 30 de kilograme. Acum a ajuns la 58 de kilograme. La fel ca la 16 ani, în condiţiile în care are 46 de ani şi patru copii.

Lisa Marie Presley arată din ce în ce mai bine“Provin dintr-o familie cu gene mixte. Tatăl meu şi familia lui au avut un trai complet nesănătos. Au murit înainte de vreme. În timp ce toate rudele din partea mamei sunt la polul opus. Mi-am dat seama că o să calc pe urmele tatălui meu. M-am ambiţionat. Mi-am propus să-mi schimb radical stilul de viaţa. Am slăbit şi am acum aceeaşi greutate ca la 16 ani”, a mărturisit Lisa Marie Presley într-un recent interviu.

Reţeta slăbirii ei spectaculoase a fost dezvăluit în accelaşi interviu.

“Mănânc corect şi organic. Mănânc mereu jumătate din porţia de mâncare. Aai ales atunci când sunt servită cu preparate ce conţin carbohidraţi”, a spus Lisa.

Lisa Marie Presley arată din ce în ce mai bineDe asemenea, vedeta a povestit că din meniul ei nu lipsesc legumele, carnea de pui. Peștele, nucile, fructele, laptele de migdale și sucurile proaspăt făcute. Iar mişcarea ocupă un loc important, cel puţin 30 de minute fiind alocate zilnic sportului.

Ea a mai încercat să slăbească şi în urmă cu trei ani. Atunci a dat jos 20 de kilograme în 5 luni. Prietenii s-au îngrijorat crezând că este vorba despre o boală gravă. Iar alţii că a ţinut un regim draconic la Biserica Scientologică din Los Angeles.

Lisa Marie Presley arată din ce în ce mai bine

Fiica lui Elvis Presley a avut o viaţă sentimentala destul de agitată. Ea a fost căsătorită 20 de luni cu Michael Jackson. Formând una din cele mai controversate perechi ale momentului. Mai târziu, s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, de care a divorţat dupa trei luni. Atunci a circulat un zvon potrivit căruia cauza despărţirii ar fi fost fanatismul lui Cage faţă de tatăl ei. Acum Lisa Marie e soţia unui producător muzical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.