Lindsay Lohan vrea o întâlnire cu Vladimir Putin

0
372

Lindsay Lohan vrea o întâlnire cu Vladimir Putin

Lindsay Lohan vrea o întâlnire cu Vladimir Putin și 650.000$ ca să apară într-un show-tv din Rusia.

Lindsay Lohan a fost în ultima lună în atenția publicaților de scandal. Asta după ce a declarat că logodnicul ei, milionarul Egor Tarabasov, a încercat să o ucidă și că este foarte violent cu ea. Ea a atras însă atenția și celui mai popular talk-show din Rusia. Un show intitulat ”Pust govoryat”, unde a fost invitată pentru a vorbi despre relația ei.

Lindsay Lohan vrea o întâlnire cu Vladimir Putin

Controversata actriță se pare că se gândește să accepte invitația. Însă le-a pus rușiilor o grămadă de condiții pentru a fi prezentă în emisiunea lor. Aceasta le-a cerut reprezentanților show-ului să-i aranjeze o întâlnire cu președintele rus, Vladimir Putin.

Alături de care vrea să facă mai multe poze. De asemenea, ea a cerut un avion privat. Să aibă la dispoziție agenți de securitate. Să i se acorde viză pentru Rusia pe un an de zile cu posibilitate de prelungire. Suma de 650.000 de dolari și un apartament la hotelul Ritz-Carlton.

Lindsay Lohan vrea o întâlnire cu Vladimir PutinMai mult, potrivit TMZ, se pare că reprezentanții show-ului TV care difuzează celebrul show au reușit să îndeplinească câteva din cererile ei. Lindsay Lohan s-a iubit cu Egor Tarabasov, fiul omului rus de afaceri Dmitry Tarabasov.

Lindsay Lohan vrea o întâlnire cu Vladimir PutinCei doi au fost împreună un an de zile și urmau să se căsătorească. Însă relația lor s-a sfârșit din cauza că tânărul de 23 de ani era foarte violent, după cum spune actrița. Tatăl lui Lindsay susține, totuși, că fiica lui ar fi însărcinată cu copilul lui Egor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.