Lindsay Lohan o face iar lată

0
326

Lindsay Lohan o face iar lată

Actrița îmbătată înaintea unui interviu

Lindsay Lohan este cunoscută pentru escapadele și ieșirile ei din peisaj.

Cu ceva vreme în urmă actrița declara că a fost invitată la un show de televiziune, celebru din Rusia. Tot atunci declara că și-ar dori să-l întâlnească pe Vladimir Putin în cadrul aceluiași show.

Lindsay Lohan o face iar lată Actrița îmbătată înaintea unui interviuInvitația la show-ul Pust govoryat a venit, și nu oricum, ci pe bani frumoși. Controversata actriță le-a cerut rușilor nu mai puțin de 650.000 de dolari ca să apară în emisiunea lor. Subiectul interviului era relația ei cu milionarul rus Egor Tarabasov. Nimic deosebit până aici, având în vedere că Lindsay Lohan a acceptat invitația fără să stea pe gânduri.

Problemele au apărut după ce actrița a ajuns la Moscova și a dat de celebra vodka rusească. Cel care trebuia să-i ia interviul, prezentatorul show-ului, Andre Malakhov, a avut mari probleme cu ea în momentul începerii emisiunii. Se pare că a băut mai mult decât trebuia și s-a îmbătat criță. Apoi refuzând să mai iasă din cabina în care fusese cazată la postul ce transmite show-ul cu pricina.

Lindsay Lohan o face iar lată Actrița îmbătată înaintea unui interviu

El a fost nevoit să stea ore bune la ușa camerei starului de la hotelul Ritz Carlton. Împreună cu echipa de filmare, asistentele actriței, producătorul și un make-up artist. Au încercat s-o convingă să iasă și să înceapă interviul. Starul de la Hollywood le spunea că e obosită și vrea să doarmă. Deși nu a ieșit deloc de când a ajuns din camera celui mai scump hotel din Moscova.

Când tocmai se hotărâseră renunțe la filmare, actrița le-a dat într-un final voie să intre în cameră. Potrivit publicației, se pare că Lindsay susține că se răzgândise în privința interviului. Asta după ce l-a sunat pe fostul ei iubit, Egor Tarabasov, și acesta ar fi amenințat-o să nu spună nimic despre el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.