Leonardo DiCaprio și viața lui amoroasă

S-a aflat motivul pentru care DiCaprio schimbă așa des femeile

Leonardo DiCaprio este cunoscut, nu doar ca actor, ci și ca un adevărat Don Huan. O fostă iubită de a lui Leonardo DiCaprio a vorbit fără perdea despre viața amoroasă a celebrului actor, premiat anul acest cu un Oscar. Aceasta a dezvăluit că starul de la Hollywood este „catastrofal” în pat.Leonardo DiCaprio și viața lui amoroasă

Visul multor femei este să ajungă în patul lui Leonardo DiCaprio, însă o fostă iubită de-a actorului le năruie dorințele. Tânăra, care nu și-a dezvăluit identitea, a mărturisit într-un interviu pentru revista americană „Ok!” că starul din „The Revenant” nu e bun deloc în pat, experiența cu el nefiind deloc plăcută.

„În timpul actului sexual, Leo, care sătea pe spate, și-a luat țigara electronică și o pereche de căști antizgomot, a închis ochii și îmi făcea semn să continui”, a spus fosta iubită. Aceasta nu esta prima iubită a actorului care susține că actorul nu e prea priceput în pat. Actrița Bobbie Brown(46 de ani), a declarat în 2014 că pe lângă faptul că actorul „este praf la pat”, starul din „Titanic” este și foarte leneș și bădăran și că experiența sexuala cu el a fost îngrozitoare.Leonardo DiCaprio și viața lui amoroasă

„Când am văzut cât era de dotat, e titanic, am crezut că este un armăsar care mă va satisface extraordinar. Numai că avea să mă dezamăgească imediat. Na reușit decât un act sexual de un minut. Mi-a pus și niste întrebări grosolane despre igiena personală. M-a întrebat chiar și dacă m-am testat să văd dacă am gonoree sau alte boli cu transmitere sexual. Actul sexual cu el nu a durat nici cât trailerul la unele din filmele lui”, a spus atunci Bobbie.

Deocamdată nu se întrevede vreo reacție din partea lui Leonardo DiCaprio. Dar se pare că cele declarate de Bobbie, pțnă la proba contrarie, este adevărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.