Kate Moss se pregătește de nuntă, pentru a doua oară

0
424

Kate Moss se pregătește de nuntă, pentru a doua oară

Kate Moss (42 de ani) s-a logodit cu mult mai tânărul ei iubit.

Este vorba de contele Nikolai von Bismarck (29 de ani). După ce acesta s-a pus în genunchi și i-a cerut să-i devină soție în timpul unei vacanțe romantice la Veneția.Kate Moss se pregătește de nuntă, pentru a doua oarăCei doi se întâlnesc de aproape un an de zile. Însă toată lumea credea că sunt la un pas de despărțire. După ce celebrul fotomodel i-a cerut iubitului ei să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. Dar ei, de fapt, se pregătesc de nuntă.Kate Moss se pregătește de nuntă, pentru a doua oarăKate și Nikolai au fost în Italia luna trecută. Au luat o cină romantică la Ristorante da Ivi din Veneția. Proprietarul localului a povestit pentru presa britanică că cei doi au stat până în jurul orei 01 noaptea. Timp în care s-au sărutat și s-au bucurat unul de compania altuia.Kate Moss se pregătește de nuntă, pentru a doua oarăNikolai s-a pus în genunchi și i-a oferit inelul lui Kate I-a strigat în italiană că o iubește. Controversatul fotomodel se pare că a acceptat fără să stea pe gânduri. Întrucât aceasta a fost văzută recent la Londra. Purta mândră bijuteria de pe inelarul de la mâna stânga.Kate Moss se pregătește de nuntă, pentru a doua oarăNikolai este fiul Contesei Debonnaire von Bismarck. Dar Și stră-strănepotul Prințului Otto von Bismarck.

Acesta este îndrăgostit de fotografie. Deși are rădăcini germane nobile, Nikolai e departe de-a fi un răsfățat de bani gata. El a fost și asistentul celebrului fotograf, Mario Testino, unul din preferații lui Kate. A lucrat și cu Annie Leibovitz. Iar acum 2 ani, a avut o expoziție de fotografie ce-a surprins viața în Etiopia.Kate Moss se pregătește de nuntă, pentru a doua oară

Kate Moss s-a despărțit de soțul ei, rockerul Jamie Hince, chiar în vara anului trecut. La doar patru ani de la nuntă. Kate Moss are o fiică, Lila Grace. Este născută în 2002. Provine din relaţia cu editorul de modă Jefferson Hack.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.