Justin Timberlake scapă de ancheta procurorilor

0
392

Justin Timberlake scapă de ancheta procurorilor

Vedeta era cât pe ce să aibă probleme din cauza unui selfie

Justin Timberlake, în vârstă de 35 de ani, era cât pe ce să aibă probleme din cauza unui selfie.

Vedeta a postat pe contul său de Instagram o poză în care apare alături de soția sa, Jessica Biel, și de candidata democrată Hillary Clinton. Până aici nimic ilegal ați spune, dar așteptați că o să vedeți de ce.

În Tennessee s-a votat o lege conform căreia sunt interzise fotografiile sau filmările în spațiul secțiilor de votare sau cabine. La ultima sa aventură Justin Timberlake a făcut poza cu pricina exact într-una din cabinele de vot. De-aici și posibilele probleme cu legea în statul său natal, Tennesse. Ar fi putut avea probleme cu legea, dar, conform celor de la TMZ, a scăpat doar cu un avertisment.Justin Timberlake scapă de ancheta procurorilor

Într-un efort de a-şi încuraja cei 37 de milioane de urmăritori de pe platforma online să meargă la vot, artistul de 35 de ani a încălcat o lege recent adoptată în statul său natal, Tennessee.

„Hey! Tu! Da, TU! Tocmai am zburat din LA spre Memphis pentru a vota!!! Fără scuze, oamenii mei buni. Ai putea vota mai devreme şi în oraşul tău. Dacă nu, pe 8 noiembrie! Alege să ai o voce! Dacă nu ai, nu te putem AUZI. Ieşi afară şi VOTEAZĂ!”, a scris Timberlake pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.