Joe Manganiello divorțează de Sofia Vergara

0
276

Joe Manganiello divorțează de Sofia Vergara

Mariajul lor ca manevră de PR

Joe Manganiello se pare că nu va sta prea mult însurat cu celebra actriță Sofia Vergara.

Conform presei de peste ocean mariajul celor doi ar fi fost doar o manevră de PR. Căsătoria lor nu a durat nici un an și se pare că există semnele rupturii. Cele două vedete au început relația undeva prin 2014. La acea vreme Sofia Vergara tocmai se despărțise de Nick Loeb. Relația a evoluat rapid și la câteva luni erau deja logodiți. Căsătoria a avut loc în luna noiembrie, anul trecut, cu mult fast.

Joe Manganiello divorțează de Sofia Vergara

„Ei urăsc să stea singuri unul cu celălalt. Preferă să se ducă fiecare singur undeva sau să meargă împreună cu alți oameni”, a declarat un apropiat al cuplului pentru site-ul Naughty Gossip.

Au existat voci critice care au spus că mariajul celor două vedete n-ar fi fost decât o manevră de PR, pusă la cale de agenții celor doi actori. Tot aceleași guri spun că odată ce au văzut că mariajul nu i-a ajutat nici pe unul nici pe celălalt în carieră, au decis să divorțeze.

Joe Manganiello divorțează de Sofia Vergara

Sofia Vergara este considerată cea mai bine plătită actriță din lume. Actrița columbiano-americană a dominat topul anual Forbes al celor mai bine plătite actrițe de televiziune Are un câștig de 43 de milioane de dolari. Starul, în vârstă de 44 de ani, a câștigat mai mulți bani decât oricare alt star masculin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.