Jennifer Lopez este iarăși singurică

0
370

Jennifer Lopez este iarăși singurică

Jennifer Lopez s-a despărțit de iubitul ei, Casper Smart.

Revistele din SUA anunțau că Jennifer Lopez ar fi din nou gravidă, la vârsta de 47 de ani. Ar urma să-i aducă pe lume un copil iubitului ei mult mai tânăr, dansatorul Casper Smart (29 de ani). Adevărul se pare că este altul. Cei doi și-au spus „Adio”.

Jennifer Lopez este iarăși singuricăCelebra artistă și dansatorul formau un cuplu din anul 2011. La scurt timp după ce Jennifer Lopez a divorțat de cântărețul Marc Anthony. Nimeni nu le dădeau prea multe șanse împreună,celor doi. Având în vedere diferența de vârstă dintre ei, cei doi au reușit să se aibă o relație de cinci ani.

Jennifer Lopez este iarăși singuricăDe-a lungul relației au avut parte de mai multe despărțiri și împăcări. Un prieten apropiat al cuplului a confirmat că despărțirea dintre cei doi este acum destul de serioasă. Și că Jennifer Lopez și Casper au decis ca relația lor să se limiteze doar la una de prietenie. Site-ul american TMZ anunță că diva a fost cea care a pus punct relației.

Jennifer Lopez este iarăși singurică

„Nu a fost o despărțire dramatică. S-au despărțit amibail și sfârșitul relației a venit în mod natural. Vor rămâne prieteni. Se vor vedea din când în când. Dar nu mai formează un cuplu”, a spus sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.