Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky se iubesc

0
325

Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky se iubesc

Diferența dintre cei doi, 21 de ani

Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky se iubesc și se pare că sunt. unul pentru celălalt, jumătatea perfectă.

Darren Aronofsky este un regizor celebru din cetatea filmului american, cunoscut pentru filme ca Black Swan. Jennifer a recunoscut faptul că este într-o relație cu regizorul american într-un interviu din Daily Mail.

Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky  goldie91218 Follow I know I probably bothered her with my picture and I do apologize (I tried to be as discrete as possible), but how often do you get to see a celebrity in person 043jenniferlawrence 043newyork 043newyorkcity 278 likes 9w goldie91218I know I probably bothered her with my picture and I do apologize (I tried to be as discrete as possible), but how often do you get to see a celebrity in person 043jenniferlawrence 043newyork 043newyorkcity
Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky

Se pare că relația dintre cei doi a început în această vară în timp ce lucrau la un nou proiect cinematografic. Totul a fost ținut secret până acum. Poate și din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, și anume 21 de ani. Jennifer Lawrence are 26 de ani și Darren Aronofsky are 47 de ani.

Jennifer și Darren au fost surprinși în timp ce luau prânzul împreună iar faptul că se simt atrași unul de celălalt se vedea cu ochiul liber. Ultima relație a actriței a fost cu artistul Coldplay, Chris Martin. Cei doi s-au despărțit anul trecut, după doar patru luni de iubire. De atunci, aceasta a declarat în nenumărate rânduri că este singură și că nu are noroc în dragoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.