iPhone 7 și 7 Plus placate cu aur de 24 de karate

0
685

iPhone 7 și 7 Plus placate cu aur de 24 de karate

Prețul telefoanelor pleacă de la 1.900 de dolari

iPhone 7 și 7 Plus placate cu aur de 24 de karate, acesta este visul oricărui posesor de milioane în cont.

Apple a lansat de ceva vreme noile modele de telefoane, iPhone 7 și 7 Plus. Cei de la Karalux, o companie din Vietnam, care se ocupă cu costumizarea a scos pe piață nici mai mult nici mai puțin decât telefoane placate cu aur de 24 de karate.

iPhone 7 și 7 Plus placate cu aur de 24 de karate

Conform declarațiilor companiei, procesul de placare cu acest aur de calitate durează între 6 și 8 ore și trece prin mai multe etape. Un înveliș nano este aplicat peste carcasa metalică a terminalului pentru a proteja aurul aplicat de zgârieturi.

Costumizarea telefonului aurit nu se oprește doar aici, se mai pot aduce și alte îmbunătățiri. Se pot adăuga gravuri făcute cu laser, și se poate adăuga numele posesorului și orice altceva se dorește.

iPhone 7 și 7 Plus placate cu aur de 24 de karate

Aceste modele placate cu aur sunt foarte scumpe. Prețul de pornire pentru modelul de iPhone cu 32Gb pleacă de la 1.900 de dolari. Variantele de 128 și 256 GB vor costa de la 2.400, respectiv 2.600 de dolari. Pentru variantele iPhone 7 Plus la prețul inițial se mai adaugă 100 de dolari pentru fiecare variantă.

Așa că toți băieții și fetele de bani gata de la noi, dacă au banii în conturi își pot comanda noile terminale Apple, placate cu aur de 24 de karate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.